O nama

Sve od 1993. kada je osnovana tvrtka HIR d.o.o. počeo je put stvaranje tvrtke koja će snabdijevati kupce dugmadi i pozamanterijom. Želja nam je osigurati u toj specifičnoj grani tekstila cjelovit i potpun izbor te robe na jednom mjestu.

U toku stvaranja naše tvrtke koja je i stvorena na porodičnom temelju uspjeli smo u jednom dijelu zadovoljiti mnoge proizvođače konfekcije te specijalizirane trgovine s našom dugmadi kao i s ostalom pozamanterijskom robom iz asortimana od preko 5000 artikala.

Preko naših kooperanata u dijelu dugmadi te zastupstva stranih firmi za hrvatsko tržište do direktnog uvoza kod proizvođača određenih vrsta robe postigli smo da se na jednom mjestu može zadovoljiti svaka proizvodnja ili trgovina s pomoćnim materijalom u tekstilnoj proizvodnji. Naša želja je cijelo vrijeme pratiti modne trendove u pogledu kompletnog asortimana prateći modne sajmove iz kojih proizlaze nove kolekcije za narednu sezonu.

Uz kvalitetan odabir robe na našem skladištu uspjeli smo dobiti primjeran odnos kvalitete i cijene i s osobitim zadovoljstvom možemo reći da nam je povjerenje pružilo preko 300 kupaca iz cijele Hrvatske.

Cilj su nam visoka kvaliteta, brza isporuka i najvažnije zadovoljstvo kupaca.